Zomervakantie bijna voorbij

Zomervakantie 2020

De zomervakantie is weer (bijna) voorbij. De scholen zijn in het noorden alweer begonnen. Hoewel het misschien met de huidige buiten temperatuur niet echt logisch lijkt, is het toch goed om alvast na te denken over hoe u uw producten zo origineel en feestelijk mogelijk gaat verpakken om ze aan te bieden tijdens de december maand en natuurlijk voor Kerst.

Met de Kerst organza zakjes van kerstzakjes.nl zorgt u ervoor dat de kerstcadeautjes op een leuke en goedkope manier een extra feestelijke uitstraling krijgt.

Kerstzakjes.nl heeft diverse soorten kerst zakjes op voorraad. Niet alleen leuke organza zakjes in diverse kleuren, maten en opdrukken, maar ook katoenen zakjes met leuke printjes. Ook erg leuk zijn de organza enveloppen, vierkant en rechthoekig, met een lintje met Merry Christmas. Doe hier bijvoorbeeld een cadeaubon, of hoewel minder origineel een envelop met € in, om uw dierbaren te verrassen met Kerst. Deze organza enveloppen hebben we overigens ook zonder Merry Christmas lintje voor gebruik voor het hele jaar.
Maar ook de winterprint zakjes, de organza zakjes met een satijnen randje waarop sneeuwvlokken zijn geprint, zijn erg leuk. Deze winterprint zakjes hebben we in twee maten: 7,5 x 10 cm (maat 3) en 11 x 17,5 cm (maat 6) en in vier kleuren; aubergine, zilver, goud, rood. Beiden winterprint maten zijn ook als vier kleuren mix te krijgen.

Kijk snel verder op de kerstzakjes.nl om de kerst cadeauzakjes te bestellen!
Mocht u hier toch niet vinden wat u zoekt, kijk dan eens op andere sites van ADB Products zoals: organzastore.nl of organzazakjes.be. Mocht u advies willen neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

 

Katoenen zakje met rode winterprint
Organza zakjes Winterprint
kerst cadeaubon envelop zilver vierkant